Feedback: Descoperă super-puterea ta de a face schimbări magice!

Bun venit la mini-cursul despre feedback! În această călătorie captivantă, vom explora puterea pe care o deții de a face schimbări magice prin intermediul feedback-ului. Feedback-ul nu este doar o simplă conversație sau un simplu instrument de evaluare, ci este cheia către dezvoltarea personală și profesională.
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Descriere curs

Stare curentă
Nu ești înregistrat
Preț
Gratuit

Prin acest curs captivant, te invităm să-ți descoperi super-puterea de a face schimbări magice prin intermediul feedback-ului. Hai să pornim în această călătorie transformațională și să explorăm împreună cum putem utiliza feedback-ul pentru a ne atinge obiectivele și a trăi o viață plină de împliniri. Vei învăța să îți asumi riscuri, să accepți și să crești în urma feedback-ului și să te transformi într-o persoană încrezătoare

Indiferent dacă te afli în mediul de lucru, în relații interpersonale sau în mediul educațional, feedback-ul are puterea de a îți oferi o perspectivă clară asupra punctelor tale forte și a celor care necesită îmbunătățiri. Vei descoperi că feedback-ul nu este doar despre critică sau observații negative, ci și despre aprecierea și recunoașterea calităților tale.

În acest curs, vei avea oportunitatea de a exersa tehnici și strategii pentru a oferi și a primi feedback într-un mod eficient și constructiv. Vei învăța să te bucuri de procesul de creștere și să ai o deschidere la sugestii și observații care te pot transforma.

Deci, pregătește-te să explorezi super-puterea pe care o deții de a face schimbări magice prin intermediul feedback-ului. E timpul să îți asumi controlul și să transformi fiecare experiență de feedback într-o oportunitate de a evolua și de a te apropia de versiunea ta ideală. Hai să începem această călătorie captivantă spre autodezvoltare și succes personal și profesional!

Nu ești autentificat.
Dă click pe butonul de autentificare pentru a intra în contul tău și a urmări sau a te înscrie la curs. Dacă nu ai cont, creează unul și apoi te poți înscrie.