Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Relația Emoții – Postură

27 martie @ 18:30 21:30

Un workshop în care te invit să înțelegi legătura dintre emoții și postură, să experimentezi cum poziția corpului ne influențează acțiunile. Vom vorbi despre bolile care afectează aparatul locomotor și modul în care prin exerciții fizice simple pot preveni îmbolnăvirile.

Biletele sunt puse în vânzare pe această pagină. Adaugă un bilet, sau mai multe, în coș și du-te la plată. Plătește în siguranță:

  • cu cardul – după plată locul este rezervat automat
  • prin transfer bancar – locul va fi rezervat după confirmarea plății și poate dura între 1-3 zile. Dacă NU confirmăm primirea plății, locul tău este cedat altcuiva.

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Relația Emoții – Postură este un workshop neconvențional în care aproximativ 35-40 minute se lucrează exerciții fizice – chiar dacă nu ești familiarizat cu acestea sau dacă există operații/ limitări ale mișcării, exercițiile pot fi efectuate și mental (te învăț cum) astfel încât să aibă efect.

De ce facem exercițiile fizice? Pentru că există o „memorie” a mușchilor care declanșează emoția. Până nu este „ștearsă” acea amintire musculară, echilibrul emoțional nu are cum să se instaleze.

Poți citi impresiile participanților aici.

Te aștept să experimentezi și să constați că este mai ușor decât îți imaginezi!

Șoseaua Arcu, nr. 26
Iași,700137România
+ Hartă Google
http://www.hotelarnia.ro

Fii printre primii care află noutăți

Vei primi vești despre noile cursuri, workshop-uri și articole.