Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Relația Emoții – Postură

27 martie 2019 @ 18:30 21:30

Un workshop în care te invit să înțelegi legătura dintre emoții și postură, să experimentezi cum poziția corpului ne influențează acțiunile. Vom vorbi despre bolile care afectează aparatul locomotor și modul în care prin exerciții fizice simple pot preveni îmbolnăvirile.

Biletele sunt puse în vânzare pe această pagină. Adaugă un bilet, sau mai multe, în coș și du-te la plată. Plătește în siguranță:

  • cu cardul – după plată locul este rezervat automat
  • prin transfer bancar – locul va fi rezervat după confirmarea plății și poate dura între 1-3 zile. Dacă NU confirmăm primirea plății, locul tău este cedat altcuiva.

Relația Emoții – Postură este un workshop neconvențional în care aproximativ 35-40 minute se lucrează exerciții fizice – chiar dacă nu ești familiarizat cu acestea sau dacă există operații/ limitări ale mișcării, exercițiile pot fi efectuate și mental (te învăț cum) astfel încât să aibă efect.

De ce facem exercițiile fizice? Pentru că există o „memorie” a mușchilor care declanșează emoția. Până nu este „ștearsă” acea amintire musculară, echilibrul emoțional nu are cum să se instaleze.

Poți citi impresiile participanților aici.

Te aștept să experimentezi și să constați că este mai ușor decât îți imaginezi!

Hotel Arnia, Iași

Șoseaua Arcu, nr. 26
Iași, 700137 România
+ Harta Google
http://www.hotelarnia.ro

Inscrie-te astazi si vei avea acces la meditatia de energizare.

Sunt de acord sa primesc newsletterul de pe site-ul pauladrosescu.ro ce contine noutati, articole si promotii.

Share1K
Tweet
Share