Transformă-ți viața!

Parcurge cu ușurință
CALEA de la CINE EȘTI la
CINE VREI SĂ FII !

Actualizări prin Newsletter

Primești periodic actualizări despre noile lansări de cursuri și workshop-uri, articole despre viață în general. Vei primi newsletter de două ori pe lună cu articole și exerciții numai pentru tine ca abonat.

Depășirea

Limitelor

Pe durata workshop-ului am reușit să experimentez tehnicile de respirație, vizualizare și să întru într-o stare de calm, liniște, relaxare pe care nu le-am mai simțit de mult. Vă mulțumesc pentru această experiență!

Îmbunătățirea vieții personale

Când ești cu familia, simți că lipsește ceva? Ai putea să te descurci mai bine, să fii mai bun pentru cei apropiați? Poți face mai mult și te poți simți mai bine.

Succes în afaceri & Împlinire

Te întrebi cum să-ți îmbunătățești productivitatea fără a te epuiza și, în același timp, să simți cum cariera merge pe drumul cel bun? Da, cu puțin ajutor se poate realiza!

Ce spun oamenii?

Testimoniale din partea celor care și-au schimbat viața – în bine. 

Pe durata workshop-ului am reușit să experimentez tehnicile de respirație, vizualizare și să întru într-o stare de calm, liniște, relaxare pe care nu le-am mai simțit de mult. Vă mulțumesc pentru această experiență!
M.T.
Zilele trecute am fost întrebată cum pot să vorbesc așa degajată și calmă în public...căutând prin cap pentru răspuns mi-am dat seama că totul a început cu NLP, unde am învățat să ies din zona de confort, că nu există nu pot, n-am timp sau în loc de eșec este doar feedback...să-mi gestionez emoțiile, să-mi organizez gândurile, să-mi aleg cuvintele în raport cu nevoile audienței și știu că flexibilitatea mă ajută în rezolvarea situațiilor. De atunci am practicat mult și am întâlnit lucruri care am construit peste această bază. Mi se pare că dacă odată ai început serios dezvoltarea personală nu există oprire, mulțumesc Paula pentru inițiere și susținere!
Orsolya Torok
Kinetoterapeut

Despre

Dr.Paula Drosescu

După ce mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții crezând că trebuie să-mi pun deoparte propriile nevoi și de a-i ajuta pe ceilalți, am realizat în cele din urmă că nu trebuie să aleg între a mă pune pe primul loc  și a avea compasiune față de alții. Am învățat că pot să le fac pe amândouă în același timp, ceea ce îmi oferă un profund sentiment de abundență și sens. Din fericire, cu cât sunt mai plină de compasiune de sine, cu atât am mai multă energie pozitivă pentru a avea grijă și pentru a satisface nevoile celorlalți.

Sunt disponibilă pe aceste rețele sociale

Fii printre primii care află noutăți

Vei primi vești despre noile cursuri, workshop-uri și articole.

Share
Tweet
Share