Pentru Sufletul Tău

()

Bună dimineaţa dragă cititor ştiut şi neştiut 🙂

M-am hotărât ca în fiecare vineri să postez o sugestie pentru week-end: un film, carte, eveniment care m-au impresionat.

De câte ori vei vedea imaginea alăturată vei şti că este un îndemn la RELAXARE şi încântare pentru SUFLETUL TĂU!

Astăzi îţi voi recomanda un film excepţional:

The Dresser – Garderobierul (1983)

O poveste despre loialiate, prietenie şi ceea ce se întâmplă în spatele scenei, dincolo de lumina reflectoarelor.
Ceea ce constituie substanţa acestui impresionat film este complicată relaţie a doi bărbaţi care şi-au adus vieţile drept ofrandă artei teatrului pe care l-au servit fără nici cea mai mică rezervă. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un actor bătrân (Albert Finney), cândva un interpret de succes al personajelor lui Shakespeare, căruia cei din jur i se adresează numai cu apelativul “Sir”, îşi continuă turneele pe scenele britanice alături de colegii scutiţi de serviciul militar din cauza vârstei sau a diferitelor handicapuri fizice. Numai că, pe măsură ce timpul a trecut, frustrările acestuia au sporit, iar acum este senil şi îi sare ţandăra din orice. Cel asupra căruia îşi revarsă mânia de fiecare dată este Norman (Tom Courtenay), garderobierul lui, un homosexual a cărui loialitate pare fără sfârşit. Acesta este în stare de orice pentru omul pe care îl iubeşte.

În această peliculă, adaptare cinematografică a premiatei piese a lui Ronald Harwood, Albert Finney realizează unul dintre cele mai importante şi reuşite roluri ale remarcabilei sale cariere.

http://filmehd.net/the-dresser-garderobierul-1983-filme-online.html

 

Recomandarea de carte: REWORK

ReworkREWORK dezvăluie o modalitate mai bună şi mai uşoară de a reuşi în afaceri.

Citeşte-o şi vei afla de ce planurile sunt dăunătoare, de fapt, de ce nu ai nevoie de investitori externi şi de ce e mai bine să ignori concurenţa.

Adevărul este că ai nevoie de mai puţin decât crezi. Nu e nevoie să fii obsedat de muncă.

Nu ai nevoie de mulţi angajaţi.

Nu e nevoie să-ţi iroseşti timpul cu hârţogăraia sau cu şedinţele.

Nici măcar de birou nu ai nevoie. Toate acestea sunt doar scuze. În realitate, ai nevoie să nu mai dai din gură şi să începi să munceşti. Această carte îţi arată cum anume. Vei învăţa cum să fii mai productiv, cum să ai parte de expunere fără să-ţi dai gata economiile şi vei găsi mii de alte idei surprinzătoare, care te vor inspira şi te vor provoca.

Folosind un limbaj direct şi considerând drept optimă calea cea mai uşoară, REWORK este manualul perfect pentru toţi cei care au visat vreodată să reuşească pe cont propriu. Întreprinzătorii hotărâţi, proprietarii de mici afaceri, persoanele resemnate cu un loc de muncă pe care nu-l suportă, victimele „reducerilor de personal” şi artiştii care nu mai vor să moară de foame vor găsi toţi îndrumări valoroase în paginile acestei cărți. REWORK m-a făcut să mă confrunt cu o nouă provocare: aceea de a-mi înfrâna dorinţa de a rupe fiecare pagină pentru a mi-o lipi pe perete… Uluitoare, pregnantă, plină de idei care te inspiră.  ( parte din prezentarea editorului)

semnatura-paula-drosescu
Cu drag,

  Paula

Cât de mult te-a ajutat acest articol?

Click pe steluță și votează articolul!

Votul mediu / 5. Număr voturi:

Niciun vot până acum! Fii prima care votează acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fii printre primii care află noutăți

Vei primi vești despre noile cursuri, workshop-uri și articole.

Share
Tweet
Share