Seria de Workshop-uri

emoțiile - potențialul individual neutilizat

Pune emoțiile să lucreze pentru tine

O serie de workshop-uri neconvenționale în care te invit să:

 • îți cunoști emoțiile,
 • le înțelegi rolul,
 • te împrietenești,
 • te armonizezi cu ele astfel încât să le poți utiliza energia lor în folosul tău,
 • conștientizezi relația emoții – postură – acțiuni individuale,
 • înveți să previi îmbolnăvirile,
 • declanșezi procesele de vindecare, dacă suferi de o boală.

De foarte multe ori ne luptăm să „ne stăpânim” emoțiile, ne facem că nu există, vrem să le „controlăm” sau observăm că nu avem rezultatele dorite.

Îți propun o serie de 3 workshop-uri în care să accesezi ENERGIA NEBĂNUITĂ A EMOȚIILOR și să o faci să lucreze pentru tine, cu tine și să devină cel mai bun prieten/ă a ta.

Principalele avantaje pe care le primești

Vei obține claritate în gândire

Te vei simți energizat în acțiunile tale

Te vei putea pregăti adecvat pentru întâlniri

Vei lua decizii fără să mai fii influențat emoțional

Emoțiile sunt una din cele mai puternice energii din ființa umană. Dar adesea ele ne pot determina să nu ne manifestăm la valoarea pe care o avem, ne blochează sau ne pot face să luăm decizii pe care apoi să le regretăm.

Emoțiile par uneori ca un fel de văl care ne acoperă și care ne distrag atenția de la Cine suntem cu adevărat sau de la scopul nostru principal din acel moment.

Prin workshop-ul “EMOȚIILE-VEHICULUL SUCCESULUI” învățăm să transformăm emoțiile în PRIETENUL nostru, ALIAT de nădejde, și astfel vom merge spre obiectivele noastre cu „toți caii putere” de care dispunem.

Înscrie-te acum
începe să ai rezultate!

Data: 14 martie 2019
Locația: Hotel Arnia, Iași
Durata evenimentului este de 3 ore (18:30 – 21:30)
Taxa de participare este de 75 lei
Plata direct la sală este 100 de lei

VINDECAREA EMOȚIONALĂ A BOLILOR este un workshop în care te invit să înțelegi legătura dintre emoții și boală, cum favorizează emoțiile instalarea bolilor, să înțelegi interconexiunile dintre funcționalitatea organelor și mai ales, cum poți preveni îmbolnăvirea și să-ți menții starea de sănătate.

Înscrie-te acum
începe să ai rezultate!

Data: 20 martie 2019
Locația: Hotel Arnia, Iași
Durata evenimentului este de 3 ore (18:30 – 21:30)
Taxa de participare este de 126 lei
Plata direct la sală este 150 de lei

Prin workshopul RELAȚIA EMOȚII – POSTURĂ vei înțelege legătura dintre emoții și postură, vei experimenta cum poziția corpului îți influențează acțiunile.

Voi vorbi despre bolile care afectează aparatul locomotor și modul în care prin exerciții fizice simple prevenim îmbolnăvirile.

Înscrie-te acum
începe să ai rezultate!

Data: 27 martie 2019
Locația: Hotel Arnia, Iași
Durata evenimentului este de 3 ore (18:30 – 21:30)
Taxa de participare este de 87 lei
Plata direct la sală este 110 de lei

O zi dedicată sănătății tale emoționale în care vei înțelege cum se formează emoțiile, cum ne pot influența starea de sănătate, ce se poate face ca să trăiești în armonie cu emoțiile tale și să le folosesești constructiv energia. 

Citește mai departe

Înscrie-te acum
începe să ai rezultate!

Data: 14 aprilie 2019
Locația: Hotel Arnia, Iași
Eveniment de o zi – 7 ore (10 – 17)
Taxa de participare este de 175 lei
Plata direct la sală este 200 de lei
testimoniale

Ce spun participanții

Ai observat că învățăm tot felul de lucruri, care mai de care mai interesante, sofisticate, în acord cu ultimele descoperiri științifice, dar nu este nici o disciplină în programa școlară care să ne învețe ce sunt emoțiile și sentimentele, ce să faci ca să nu te mai blochezi în hățișul trăirilor interne, cum să acționezi în anumite situații, cum să transmiți ce simți, cum să te simți mai bine cu emoțiile tale și, mai ales, că emoțiile sunt o forță nebănuită pe care putem să o folosim pentru amplificarea potențialului personal?

Ca adulți, avem două comportamente emoționale: unul este de a ne suprima emoțiile, ceea ce ne transformă în adevărate „bombe emoționale” care explodează sub forma unor boli fizice. Al doilea, este exprimarea neadecvată a emoțiilor care descarcă emoțiile, dar nu le rezolvă.

Ambele variante sunt contraproductive pentru noi, conduc la instalarea afecțiunilor organice, bolilor acute sau cronice.

Există și o modalitate eficientă de rezolvare a stărilor emoționale:

eliberarea acestora care se realizează prin recunoașterea emoțiilor, acceptarea acestora, pășirea în însăși esența emoției și apoi, preluarea, transformarea energiei sale în una prietenoasă și constructivă. Este mai simplu decât îți imaginezi și tocmai din acest motiv te invit să experimentezi practic împreună cu mine și să te bucuri de cât de puternic/ă devii schimbând perspectiva din care privești!

Și mai este ceva: vei învăța să refaci legătura cu corpul tău, cu partea din mintea subconștientă care reprezintă o forță uriașă care te așteaptă să o utilizezi.

De mult prea multe ori nu ne înțelegem corpul, nu știm să îl ascultăm și mai ales, nu îi oferim ceea ce are nevoie. Îl tratăm ca și cum ar fi separat de noi! Când suntem bolnavi cu atât mai mult ar fi util să înțelegem ce a declanșat procesul de îmbolnăvire, care sunt mesajele nespuse și codate, care ar fi pașii spre vindecare.

Nu promit vindecarea! Îți propun un workshop în care să intri în contact cu tine, cu emoțiile din spatele unor boli și cum să transformi boala în lecții de viață care să îți fie suportive ulterior.

Prof. Univ. Dr.
Paula Drosescu

Pasionată să-i învețe pe oameni noi  moduri de gândire care-i fac sănătoși și fericiți, Dr. Paula Drosescu face acest lucru „schimbând mai multe pălării” ale competențelor pe care se sprijină:

 • licențiată internațional ca Master Trainer NLP,
 • licențiată internațional ca Master Coach,
 • Medic primar
 • Profesor universitar

Obține rezultate care schimbă viețile oamenilor de 17 ani, lucrând cu antreprenori, manageri, tineri ce cresc în carieră, pacienți în căutarea sănătății, sportivi din loturi olimpice sau juniori.

17
ani experiență în
dezvoltare personală
0 +
ședințe de
coaching
0
ore training
livrate
0
sportivi
din lotul olimpic
testimoniale Workshop Emoțiile - Vehiculul Succesului
"Nu am cunoscut prea mulți traineri, dar ce apreciez la Paula: că este un trainer cu formare eclectică – medic, profesor universitar, coach, specialist în comunicare….. astea au adus o multitudine de perspective pe care le-a integrat în ceea ce este, ca persoană: entuziastă, empatică, energică și foarte asumată…..nu vrea să pară altceva decât este! Este autentică, iar pentru asta eu o iubesc cel mai mult!”
D.C.
"Cursul Paulei m-a ajutat să scap de mine și să mă regăsesc, în același timp. Acum nu mai trăiesc un iad, ci o viață frumoasă, zi de zi, fără să am așteptări exagerate sau spaime neîntemeiate. Acum, fiecare zi din viața mea este perfectă în toate momentele ei. Nu mai fug de eșec, ci alerg după reușită. Mă bucur de mine, de noi, de familie, de natură, de divinitate și toate acestea, împletite, generează momente de satisfacție maximă. Am învățat să relaționez cu oamenii la un alt nivel, sunt mai tolerantă și mai împăcată cu mine și cu ceilalți. Mulțumesc. Paula!"
Dumitrache Lăcrămioara
"Mulți dintre noi știm că putem mai mult, că meritam mai mult de la viață și nu avem curajul să pornim pe drumul autocunoașterii sau pur și simplu nu știm cum să procedăm pentru a ne atinge visele și a ne manifesta potențialul. NLP-ul tocmai asta face, te învață ce și cum să faci, astfel ca după un timp să poți spune “Am o viață împlinită”. Ideea este că fiecare lucru învățat l-am și exersat, l-am transformat în experiență. Am învățat să mă cunosc, să-mi înfrunt fricile, să am o viață organizată, să văd care lucruri sunt importante și să le acord timp și atenție și care sunt doar pierdere de timp. Am învățat să îndrăznesc mai mult și să-mi pun obiective la care înainte nu aș fi îndrăznit să mă gândesc. Am învățat să aleg ce-mi doresc cu adevărat și să renunț la lucrurile care nu-mi aduc bucurie. Am învățat cine sunt eu cu adevărat, dincolo de măștile pe care ni le compunem toți în fiecare zi. Acum mă uit în urmă și văd cât de departe în urmă au rămas acele frici, motive, neîmpliniri, care mă împiedicau să mă manifest la întregul potențial."
Raluca M.

Întrebări frecvente

 • Ți s-a întâmplat să îți placă de cineva și să nu ai curajul să îi ceri numărul de telefon/să o inviți la un ceai?
 • Ți s-a întâmplat să vrei să iei cuvântul la o întrunire/ședință/întâlnire și să nu ai curajul?
 • Ai fost în situația de a avea o dispută/ceartă cu cineva și să nu fii în stare să dai replica potrivită, deși ai gândit-o?
 • Cunoști situația în care în mintea ta ai răspunsul, dar îți este frică să îl spui ca să nu râdă ceilalți de tine?
 • Știi că meriți o mărire de salariu, dar nu ai curajul să mergi la șeful tău să ceri?
 • Muncești mult la un proiect, dar nu scoți în evidență lucrul acesta, și apoi constați că un coleg/ă vine și se laudă cu mult mai puțin decât ai făcut tu?
 • Simți că locul de muncă nu este potrivit pentru tine, dar nesiguranța că nu vei găsi ceva potrivit te face să rămâi pe loc?
 • Ai vrea să faci cu mult mai multe, dar teama de eșec te blochează?

Paleta celor care pot beneficia de lucrul cu propriile emoții este foarte largă, nu are limită de vârstă și nu este restrânsă numai la anumite situații. Emoțiile sunt ca un văl prin care nu poți vedea clar lumea, nu interacționezi eficient cu ceilalți și care te împiedică să fii TU cel ce EȘTI.

Oricine dorește să aducă realizările, succesul, împlinirile în viața sa este așteptat să vină să experimenteze alături de mine modalități practice de gestionare a emoțiilor.

Dacă ai o altă întrebare o aștept pe pagina de Facebook aici.

Pentru fiecare dintre cei cu care am lucrat, beneficiul obținut a fost în zona în care a dorit să aducă îmbunătățiri, de exemplu:

 •  siguranță în prezentările proiectelor, lucrărilor
 • depășirea fricii de a: conduce mașina, a merge cu avionul, înota
 • stăpânirea febrei de start – emoțiile dinaintea competițiilor
 • înlăturarea procrastinării
 • creșterea încrederii în sine
 • diminuarea/eliminarea balbismului (bâlbâială)
 • educarea capacității de a decide
 • relații de cuplu armonice
 • comunicare optimă și adaptată, relații interpersonale de calitate
 • obținerea unei stări de calm, liniște interioară
 • identificarea jobului potrivit
 • eliminarea mâncatului compulsiv, a consumului exagerat de ciocolată
 • depășirea dependențelor (alcool, fumat, droguri, jocuri pe calculator)
 • restabilirea stării de sănătate – în bolile în care se poate identifica care este emoția care le întreține.

Ceea ce este important de menționat: fiecare poate obține beneficii numai dacă dorește schimbarea. Nici o tehnică sau metodă nu poate funcționa dacă persoana implicată nu vrea să lucreze cu ea.

Ceea ce am prezentat mai sus sunt beneficiile imediate, dar există și unele pe termen mediu și lung. Au fost situații în care persoanele au lucrat un aspect punctual (de ex. emoțiile dinaintea examenelor, frica de a obține carnetul de conducere, timiditatea, mâncatul emoțional) și după ce au văzut primele rezultate au continuat să lucreze cu ele și încet, încet și-au rezolvat și alte situații care nu erau evidente de la început (de ex. nevoia de prea mult control, neîncrederea, teama că vor fi respinse, nevoia de stimulente pentru a obține stări de bine).

După ce apar primele rezultate, apare claritatea în a te observa și automonitoriza, ceea ce îți oferă și mai multă încredere și vrei să faci din ce în ce mai mult pentru că îți este din ce în ce mai bine – este un proces care se amplifică și autoîntreține, dacă faci un prim pas. Numai testând poți să îți dai seama dacă este potrivit și pentru tine. Și nu are cum să nu fie potrivit pentru tine, atât timp cât totul depinde de tine, împreună cu mine numai vei declanșa procesul.

Dacă ai o altă întrebare o aștept pe pagina de Facebook aici.

În cadrul workshop-ului te voi ghida să faci câteva exerciții pe care le vei repeta singur/ă. Este importantă repetarea pentru ca să obții încrederea, siguranța că poți face față situațiilor emoționale atunci când vor apărea, că știi ce ai de făcut.

În urma participării la workshop vom crea un grup prin care vei primi susținerea mea și obiceiurile noi se vor instala lin și constant.

Aștept să împărtășești experiența de reușită pentru că te ajută pe tine, apare sentimentul acela de reușită care îți dă aripi, dar și pentru că poți fi model pentru alții.

Dacă ai o altă întrebare o aștept pe pagina de Facebook aici.

“Inima are rațiuni pe care rațiunea nu le cunoaște”, așa spunea Blaise Pascal. Ce înseamnă asta?

Când stai și te întrebi “dacă….” este un proces mental, care nu are nici o legătură cu emoțiile, ci e în afara lor. Corpul mental și corpul emoțional sunt părți din noi, fiecare are rolul său care NU se poate substitui celuilalt. Din procesul mental nu ai cum să operezi cu emoțiile, din emoții nu ai cum să funcționezi logic.

Calea simplă este să experimentezi, de aceea există acest workshop.

Când experimentezi ghidat, în siguranță, cu o metodă verificată și cu un instructor care a practicat, acesta este modul ideal de a începe, și asta este ceea ce vei întâlni la workshop.

Dacă ai o altă întrebare o aștept pe pagina de Facebook aici.

Vestea bună este că este foarte simplu: învățăm împreună să respirăm și apoi să fim atenți la noi și la reacțiile noastre. Pentru a ajunge acolo, facem la workshop câteva exerciții simple. Apoi, începem individual, ghidat, călătoria prin corp, senzații, trăiri, un proces de a ne da voie să experimentăm, este un proces „control free” în care reușim cu atât mai repede cu cât suntem mai curioși să experimentăm. După exerciții vom avea feedback pentru a vedea cum a mers, ca să deslușim mesajul cu care vine emoția în viața noastră.

Și vom afla cum putem continua procesul în cazul că ne place.

Dacă ai o altă întrebare o aștept pe pagina de Facebook aici.

Primii pași se fac deja la workshop, vei pleca cu o ” lecție învățată” dacă faci exercițiile. Dacă dorești să devii avansat, le poți repeta acasă. Vei afla deasemenea la workshop cum au progresat alții înaintea ta pe această cale, ce fac pentru asta și ce obțin ca efecte.

Dacă ai o altă întrebare o aștept pe pagina de Facebook aici.

Inscrie-te astazi si vei avea acces la meditatia de energizare.

Sunt de acord sa primesc newsletterul de pe site-ul pauladrosescu.ro ce contine noutati, articole si promotii.

Share2K
Tweet
Share