Site-ul https://pauladrosescu.ro este operat de Alternativ Transform SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Iași, str. Neculau, nr. 4, Bl. 576, numar de ordine in Registrul Comertului J22/1775, cod unic de inregistrare fiscala 3640177156. Accesul si utilizarea site-ului sunt supuse reglementarilor legale si regulamentelor in vigoare.

Te rugam sa citesti acesti Termeni de utilizare cu atentie.

Continuarea utilizarii site-ului https://pauladrosescu.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si respectarea acestora. Societatea isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului si termenilor de utilizare, fara notificare prealabila, urmand ca schimbarile importante sa fie comunicate in mod corespunzator.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptul si acordul tau referitor la Politica de cookie. Iti vom aduce la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitezi site-ul nostru, pana la momentul in care confirmi luarea la cunostinta.

Site-ul https://pauladrosescu.ro poate fi utilizat pentru efectuarea comenzilor online si pentru informare. Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a il exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Alternativ Transform SRL fara acordul prealabil scris. Utilizatorii site-ului pot descarca sau copia materialele oferite in acest scop, fara a avea dreptul de a le folosi in alte scopuri decat cele personale sau non-comerciale.

Continului site-ului (text, imagini, elemente grafice, software si toate celelalte elemente), este proprietatea Alternativ Transform SRL. Folosirea acestui continut fara acordul prealabil al proprietarului este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Alternativ Transform SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Facem in permanenta eforturi pentru a păstra acurateţea informaţiilor prezentate pe site. Contrar eforturilor noastre, se poate intampla ca acestea sa conţine inadvertenţe. Descrierile si specificatiile produselor sau serviciilor afisate, pot suferi modificari in timp. Fotografiile au caracter informativ şi pot conţine produse care nu fac parte din oferta sau din pachetul standard. Unele caracteristici, descrieri sau alt tip de informatii sau preţul pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

Preturile prezentate pe site sunt preturi finale si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres altceva. In cazul in care, dintr-o eroare umana sau tehnica, preturile afisate sunt incorecte, se considera ca pret final pretul acceptat de catre client.

Plata produselor si serviciilor

Produsele si serviciile comandate se pot achitata integral, anterior livrarii, prin plata cu cardul sau prin transfer bancar.

Ne rezervam dreptul ca pentru anumite produse sau cursuri / workshop-uri, sa solicitam plata in avans.

In cazul platii prin transfer bancar, livrarea produselor sau rezervarea locurilor la curs / workshop va fi efectuata numai dupa incasarea sumei aferente in contul nostru bancar.

Plata cu cardul se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati Netopia, in deplina siguranta.

Plata prin transfer bancar o poti face prin OP direct la banca sau prin Internet Banking. Durata transferului variaza, fiind intre 1-3 zile. Dupa confirmarea transferului vom livra produsul sau vei avea locul rezervat la workshop / curs.

Livrarea produselor

Livram oriunde in Romania. In vederea efectuarii livrarii, ne rezervam dreptul de a contacta clientii pentru confirmarea comenzilor si a datelor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-7 zile lucratoare, acesta poate varia in functie de produsele/serviciile comandate.

Dreptul de renuntare / Retur

In conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, actualizata, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la procesul de cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile. Notificarea poate fi transmisa prin email la adresa contact@pauladrosescu.ro

Cererea ta de retur va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de cumparaturile ce fac obiectul returului.

Daca cererea ta de retur este confirmata, iti rambursam suma aferenta produselor ce faca obiectul cererii de retur, cu exceptia costurilor de livrare, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne transmit cererea ta, folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care iti exprimi optiunea expresa pentru o alta modalitate de rambursare.

Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul returului vor fi suportate integral de catre tine.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care intram in posesia produselor.

Nu se returneaza sumele incasate pentru workshop / curs pentru persoanele care nu au fost prezente.

Comentariile clientilor / Review-uri

Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca ne conferi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul nostru este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Oricand te vei puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele trimise respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si in cazul site-ului, in conditiile prevazute de acesti termini si conditii.

Alternativ Transform SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile prezentilor termini si conditii.

Solutionarea litigiilor

Facem tot posibilul ca neintelegerile privind orice tip de disputa sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente.

Acesti Termeni de utilizare reprezinta intelegere dintre tine si noi cu privire la utilizarea site-ul. Nici o alta declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in acesti Termenii de Utilizare nu este obligatorie nici pentru tine, nici pentru noi, daca nu a fost convenita de comun acord.