Webinar Gratuit - 21 și 25 Septembrie

Introducere în arta de a-ți măiestri încrederea în sine

Îți propun o întâlnire relaxată, în care să definim ce este și ce nu este încrederea în sine, să discutăm despre cum se pierde sau câștigă încrederea în sine.

21 și 25 septembrie 2023 de la ora 19:00

Sigur ai auzit formulări de genul:

„Trebuie să ai încredere în tine!”

„Tu de ce nu ai încredere în tine? Uite la Gigel cum este…”

„După cât ai învățat/exersat de ce ai emoții? Ai mai multă încredere în tine!”

„Cum să nu ai încredere în tine, după câtă experiență ai ?!”

…și alte formulări care se referă la încredere în sine.

Ce înseamnă de fapt încrederea?

Lipsa noastră de încredere în sine vine tocmai din neînțelegerea a ceea ce înseamnă acest concept.
 
Pentru că nu este o simplă asociere de cuvinte, ci un întreg concept care cuprinde o emoție specifică, o atitudine specifică, filtrele prin care privim lumea, modul în care ne reprezentăm mental o situație și conform cu care (re)acționăm.
 
Toate conlucrează și au ca rezultantă încrederea în sine. Când unul dintre elementele acestui angrenaj foarte complex nu funcționează, nu avem încredere în noi sau avem numai parțial.

Cine susține webinariile?

Paula Drosescu medic, trainer și coach

Pasiunea mea este să susțin oamenii în parcursul lor transformațional pentru a fi sănătoși și împliniți pe plan personal și profesional.
Paula Drosescu

De-a lungul carierei mele am lucrat cu mii de oameni ca medic, trainer, coach și profesor universitar.

În toate aceste ipostaze am observat comportamentul oamenilor de diferite vârste și am văzut cât de rapid ni se schimbă stările atunci când vine vorba de emoții necontrolate.

În acest context, mi-am pus câteva întrebări esențiale, printre care și aceasta: de ce le este greu oamenilor să-și controleze stările emoționale?

Și am pornit pe drumul căutării și înțelegerii propriilor mele  emoții.  Le-am identificat și le-am înțeles rolul. Mai mult de atât, am găsit soluția pentru a-mi stăpâni stările emoționale.

Ca rezultat, pe care doresc să-l împărtășesc și cu tine, a fost să mă mobilizez pentru o nouă viață.

O viață echilibrată, plină de satisfacție și compasiune pentru cei din jur. Te invit și pe tine să afli cum am reușit să-mi controlez emoțiile și cum poți tu să ai o viață echilibrată.

coach.png

Îți propun o întâlnire relaxată, în care să definim ce este și ce nu este încrederea în sine, să discutăm despre cum se pierde sau câștigă încrederea în sine.

coach.png

Și pentru ca să nu fie numai o discuție, îți promit minim 3 exerciții practice pe care dacă le vei practica zilnic vei observa cum încrederea ta în tine va crește incredibil.

La finalul întâlnirii, dacă vei avea întrebări pe tema propusă, voi răspunde cu drag – dacă timpul nu ne va mai permite, voi posta răspunsurile pe pagina de Facebook.

Te aștept cu drag, chiar dacă consideri că ai suficientă încredere, poate ai un prieten sau copil pe care vrei să îl susții.

Înscrie-te acum la webinarul GRATUIT!