Suntem unici

()

Poate că atunci când vom înțelege că suntem UNICI și fiecare dintre noi are O VALOARE DE NECONTESTAT, vom învățat care este puterea lui 1+1!

Și vom constata că fac mai mult decât 2, mai mult decât suma celor doi.

De foarte multe ori judecăm în termeni de bine-rău, mai bun-mai rău, frumos-urât, slab-gras – acestea sunt numai cadre limitative pe care le putem realității.

Credem că ceea ce știm este totul.

Uităm că este o parte pe care conștient nu o știm, dar este acolo la nivel de minte subconștientă. Și mai este ceva care știu că nu știu.

Dar cel mai mult din noianul de informații este ceea ce nu știm. Celălalt vine tocmai din ceea ce nu știm. Și atunci ceea ce sunt eu cu ceea ce ești tu se împletește într-un fel care adaugă plus valoare și face cu mult mai mult decât simpla adunare. Se mai cheamă și lucru în echipă.

Ce putem face diferit?
Să ne așezăm și să discutăm despre care este perspectiva ta, care este a mea și cum putem să ne-o lărgim fiecare dintre noi (cum pot să integrez ceva de la tine, iar tu de la mine).

Asta presupune RĂBDARE și SUSȚINERE.

Nu aș spune ajutor pentru că sensul cuvântului este: ceva nu este în regulă cu celălalt și vine altcineva să deblocheze lucrurile. Nu este vorba despre ajutor, ci despre oscilațiile inerente drumului. Este un parteneriat cu scopul comun de a evolua, indiferent de domeniu.

Susținere este un cuvânt puternic care devine și mai întreg energetic când spunem: să ne Susținem reciproc – când ție îți este greu, sunt alături și te susțin așa cum și reciproc este valabil. astfel, căderile nu mai sunt chiar atât de adânci, iar creșterile sunt pline de elan.

  • această mână întinsă spre celălalt este de fapt, o mână întinsă spre viața cu experiențele sale.
  • înțelegerea asta am căpătat-o târziu în viață.
  • dar sunt foarte fericită că a ajuns la mine și pot să o împărtășesc cu voi!

Cu drag,
Paula

Cât de mult te-a ajutat acest articol?

Click pe steluță și votează articolul!

Votul mediu / 5. Număr voturi:

Niciun vot până acum! Fii prima care votează acest articol.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *