Miracolul care ești

()

Înregistrarea audio o poți asculta aici: https://youtu.be/iGEj2Hd4y2E

Poate că te-ai putea întreba: Ce să învăț de la un bambus?

Știai că după ce se plantează sămânța arborelui de bambus, la locul respectiv nu se vede nimic timp de 4 ani cu excepția unui mic vlăstar? În tot acest timp se formează o rădăcină adâncă fibroasă care se întinde puternic în pământ. Și la un moment dat, creșterea explodează până la 2,5 m.

Așa suntem și noi oamenii: acumulăm cunoștințe și cunoaștere și cunoștințe încă de la grădiniță. Apoi, mai târziu în ciclurile școlare. Dar pentru că devin parte din noi, uităm că le știm, uităm câte am învățat, iar când alții se miră de ceea ce facem sau ne laudă atunci le readucem în mintea conștientă și ne dăm seama de ce știm.

Ceea ce nu vedem este că tot ceea ce suntem la un moment dat este rezultatul unui efort constant, realizat în timp, cu multă perseverență, este o acumulare cantitativă care se transformă în calitate.

Deci, putem învăța răbdarea și perseverența de a construi, fixarea și necesitatea stabilității, semeția și unicitatea, acceptarea și înțelegerea procesului de creștere și formare, capacitatea de a răzbate, de a ieși la lumină. Și poate nu în ultimul rând, flexibilitatea și fermitatea rezultate din conștiința a cine suntem.

Cu drag,
Paula

Cât de mult te-a ajutat acest articol?

Click pe steluță și votează articolul!

Votul mediu / 5. Număr voturi:

Niciun vot până acum! Fii prima care votează acest articol.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *