|

(R)Evoluția internă – Ziua 4

()

Ceea ce citești acum face parte dintr-o CĂLĂTORIE: (R)EVOLUȚIA INTERNĂcare are ca scop să te susțină în a avea parte de ceea ce îți dorești.

Ce a fost până acum?
Ziua 1: PASUL CLARITĂȚII și CONȘTIENTIZĂRII – Ce-mi doresc cu adevărat?
Ziua a 2-a: NU PERMITE NEGATIVITĂȚII SĂ FACĂ PARTE DIN VIAȚA TA!
Ziua a 3-a: ÎNCEPE CU TINE ÎNSUȚI/ÎNSĂȚI – Chemarea la suprafață a liniștii din adâncul tău!
Despre toate acestea poți (re)citi aici: Revoluția internă – serie de articole

…….și în continuare:

Ziua a 4-a: PERMITE-ȚI SĂ FII DIFERIT!
Învață-ți Sufletul să cânte!

Din prima zi în care ți-am propus această minunată Călătorie a Sufletului ai clarificat ce îți dorești, ai conștientizat ce este util pentru tine și mai ales, faptul că negativitatea îți este cu mult mai potrivnică decât îți imaginai.

Ieri te-am invitat să faci Liniște în mintea ta ca să TE auzi și simți pe TINE, ființa minunată găzduită de corpul tău fizic. După ce ai respirat și ai permis conectarea la Cea/Cel care ești, ai simțit cât de ușor comunică corpul tău cu tine, dacă îl asculți și îi acorzi atenție. Sunt senzații subtile pe care este posibil să nu le simți/percepi de la început, fără un pic de antrenament. Îți pot înțelege frustrarea dacă nu resimți ceea ce am descris în Ziua a 3-a. Îmi amintesc perfect cum eram eu, în urmă cu 18 ani, când eram la un work-shop cu André Moreau – el vorbea despre senzații și emoții, despre ceea ce ar trebui să simt, despre vibrații și atingeri delicate……! Îmi era tare greu! Fusesem educată în spiritul că numai ceea ce gândești contează! Ce emoții? Astea sunt mofturi de care nu avem timp!

Se pare că totuși nu sunt mofturi.

Avem un corp fizic care transmite semnale biochimice, un corp emoțional care generează vibrații, un corp mental care produce unde electromagnetice, un corp astral, unul eteric și unul cauzal, dacă vorbim numai despre corpurile de densitate joasă. (Sal Rachel – Integrarea Sufletului).

Aceasta este structura noastră externă, la care se adaugă și cea internă – cu cele câteva miliarde de celule, care conțin în interiorul nucleului lor ADN-ul, o combinație unică de aminoacizi. Această succintă trecere în revistă nu face decât să aducă în evidență cât de complicați suntem, dar și unici, individuali, irepetabili.

Dacă așa stau lucrurile, atunci de ce vrem să fim ca…..?
De ce (ne)comparăm cu ceilalți?
De ce ni se pare mai frumos ceea ce este în grădina celuilalt?

Nu numai că suntem unici, irepetabili, diferiți, inegalabili, inconfundabili, inimitabili, neasemănați, dar fiecare dintre noi are o Călătorie a Sa prin viața asta prin care aduce propria experiență în DAR la Cunoașterea Universală, un CADOU UNIC și de o valoare inestimabilă. Suntem aici ca să ne trăim Viața și să ne exprimăm Adevărul! Așa că, poate ar fi cazul SĂ NE RECONSIDERĂM și SĂ NE ACCEPTĂM așa cum suntem!

Când am înțeles aceste aspecte
……. am simțit că m-am relaxat, nu am mai pus presiune asupra mea,
…….am dat deoparte standardele altora și am ales să le înlocuiesc cu cele asumate de mine,
…….am înțeles că pot să scot din vocabular cuvântul EȘEC și să îl înlocuiesc cu EXPERIENȚĂ sau PARCURS care nu m-a condus unde îmi doresc,
……..mi-am dat voie să îmi colorez viața după pofta Inimii,
……..m-am bucurat de Unicitatea Mea și mi-am asumat-o,
……..m-am străduit să fac ce pot eu mai bine, ca experiența pe care o aduc să fie una specială – nu a mai fost nevoie de nici o motivație extrinsecă,
…….am înțeles altfel sensul unor cuvinte, și asta mi-a permis lejeritatea abordărilor; uite de exemplu: eu asociam abundența numai cu abundența materială, care pe măsură ce mi-o doream se îndepărta de mine; când am văzut și celelalte „abundențe” din viața mea, reacția a fost de surprindere totală. După ce am constatat acele multiple „abundențe” din alte arii ale vieții decât cea a banilor, am detensionat presiunea pe aria banilor, pe principiul „unde dai și unde crapă!”,
…….și aș putea continua, dar cred că la acest moment este mai util să îți concentrezi atenția asupra ta:

Cum ar fi să spargi tiparele în care trăiești?
Ce tipare ar trebui să rupi?
Care ar fi regulile pe care îți dorești să le încalci?
Cine te oprește să nu o faci?
Ce ai dori să experimentezi?
Cum ar fi dacă ai fi rebel/ă pentru câteva momente?
Dacă ai fi curios/curioasă, în legătură cu ce ai fi?
Dacă ar fi să te descrii printr-un singur cuvânt, care ar fi acela?

Dă-ți voie să îți și răspunzi, nu numai să citești!

Ia-ți 2 minute și apleacă-te către tine, pentru că nu poți reuși în viață pretinzând că ești ceea ce de fapt nu ești, adică să trăiești în condiționările care crezi că ești.

Din păcate, de mult prea multe ori trăim după parametrii celor din jur. Am auzit cu toții despre calități și defecte, adică au atașată conotația de plus și minus, bine/rău, frumos/urât, util/inutil. Totuși acestea sunt numai niște trăsături de personalitate exersate mai mult sau mai puțin. De exemplu: cineva poate considera că a fi vorbăreț/vorbăreață este o calitate pentru care chiar o invidiază pe persoana respectivă, dar în alte situații, a fi vorbăreț poate fi un defect – imaginează-ți că mergi cu trenul și vrei să stai cu gândurile tale și cineva încearcă să facă conversație cu tine, neapărat!

Și pentru ca să realizezi importanța afirmației FII DIFERIT! FII TU ÎNSUȚI/ÎNSĂȚI, uite un filmuleț de 3 minute haios tocmai ca o concluzie:

https://www.facebook.com/readmotivationalquotes/videos/351847842200142/

În mesajul de ieri, Delia Mureșanu scria: „Nimic din exteriorul tău nu te poate ajuta. Tot ceea ce există este creat de tine, este de fapt creat de dorința Inimii tale. Așadar, acordează-te la Inima ta și las-o pe ea să-ți croiască drumul de care ai nevoie. Acum este momentul cel mai prielnic să te uiți în tine, să te iubești așa cum ești și să te eliberezi de toate constrângerile. Imaginează-ți cum inima ta are aripi și alege singur/ă în ce direcție să meargă acum.”

Cât de mult te-a ajutat acest articol?

Click pe steluță și votează articolul!

Votul mediu / 5. Număr voturi:

Niciun vot până acum! Fii prima care votează acest articol.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *